• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Elina Porokka

  • Muualla luokittelematon koulutus
  • Uudenmaan Yrittäjät ry, Vihdin Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Vanjärventie 592
03400 VIHTI
p. +358443378338
m. +358443378338
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

TYÖHYVINVOINTIA, LÄSNÄOLOA JA VOIMAVAROJA

Tarjoan sinulle läsnäoloni ja ammattitaitoni, jotta voit vahvistaa omia voimavarojasi työssä ja arjessa ja saada hengähdyshetkiä ja myötätuntoa kiireen tai kuormittavan elämäntilanteen keskelle.

Olen työnohjaaja ja pidän mindfulnesskursseja. Ohjaan myös naurujoogaa. Palvelen ilolla ja luottamuksellisesti niin yksityisiä ihmisiä ja työntekijöitä kuin tiimejä, yrityksiä ja järjestöjäkin. Yksilö- ja ryhmäohjausten lisäksi pidän luentoja ja tapahtumia sekä tulen mielelläni tuomaan ihanaa ohjelmaa tyky- ja virkistyspäivillenne, pikkujouluihin, polttareihin, syntymäpäiville sekä muihin tilaisuuksiin.

MINDFULNESS tarkoittaa hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Tarjoan Jon Kabat-Zinnin kehittämään rentoutus ja stressinhallinta MBSR-ohjelmaan perustuvaa mindfulnessohjausta.

TYÖNOHJAUS on ammatillisten ja persoonallisten valmiuksien kehittämistä toiminnan laadun varmistamiseksi. Tavoitteena on työssä kehittyminen ja toiminnan laadun varmistaminen. Tarkoituksena on työntekijän perustehtävän kirkastaminen ja työskentelyn fokusoiminen sekä motivaation lisääminen. Tarkoituksena on lisäksi jäsentää erilaisia haasteita ja niihin liittyviä tunteita sekä auttaa muuttuvan työn hallinnassa.

NAURUJOOGA on hauska ja lempeä keino lisätä terveyttä ja hyvinvointia elämään. Naurulla on valtavasti positiivisia vaikutuksia niin fyysisesti, psyykkisesti kuin sosiaalisestikin. Naurujooga onkin suosittu ohjelmanumero esimerkiksi yritysten ja järjestöjen Tyhy-päivissä sekä ryhmien, kaveriporukoiden ja yksityishenkilöiden erilaisissa tapahtumissa.

Otathan yhteyttä, kun haluat voida hyvin töissä ja arkena, vahvistaa omia voimavarojasi ja löytää hyväksyvää tietoista läsnäoloa!

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!