• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Epira Oy

  • Puun sahaus, höyläys ja kyllästys
  • Keski-Suomen Yrittäjät ry, Karstulan Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 6 työntekijää

Yhteystiedot

Puulaaksontie 25 A
43500 KARSTULA
p. +358407157211
m. +358407157211
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Epira Oy, RUTI-kuivaa jo vuodesta 1987

Epira Oy tuottaa ja myy laadukkaita kuivikkeita kotimaisessa puunjalostusteolli-suudessa syntyvistä sivutuotteista ja tekee tuotekehitystä niiden kehittämiseksi suomalaisiksi huipputuotteiksi. Täysin kotimaiset Epira-tuotteet on valmistettu puhtaista suomalaisista luonnon raaka-aineista.

Kaikille tuotteillemme on myönnetty Avainlipputunnus.

Arvomme: ekologisuus, kestävä kehitys ja luonnonmukaisuus, joustavat toimi-tukset ja luotettavuus, kotimainen työ ja raaka-aine sekä eläinten hyvinvointi.

Palvelumme: tuotamme ja toimitamme laadukkaita kuivikkeita toimitusvarmasti sekä ammatti- että harrastekäyttöön RUTI-tuotemerkillä.

Pääasialliset tuotteemme muodostavat Ruti-tuoteperheen, johon kuuluuvat Ru-ti-kuivikepuru, Ruti-Mix turvekutteri, Ruti-Rex kopinpehmike, Ruti-Raikas he-voskuivike, Ruti-Imux imeytyspuru ja WoodWool ekokuitu. Valmistamme myös perinteistä lastuvillaa ja nahoituspurua sekä peittopurua taimitarhoille sekä puujauheita asiakkaiden tarpeen mukaan.

Historia:

Epira Oy alkoi valmistaa kuivikepurua RUTI-tuotemerkillä jo yli 20 vuotta sitten. Vuonna 2005 Epira Oy keskittyi eläinkuivikkeisiin ja panosti RUTI-tuoteperheen kehittämiseen. 2006 lanseerattiin Epira Oy:n kehittämät tuotteet; RUTI-Rex ko-pinpehmike ja RUTI-Mix turvekutteri. Sen jälkeen markkinoille on tuotu RUTI-Imux imeytyspuru ja RUTI-Raikas pölytön hevoskuivike. Tuotekehitys on jatkuvaa ja sitä tehdään aktiivisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Lisäksi kehitämme ja tuo-tamme laadukkaita puujauheita mm. komposiittien raaka-aineiksi.

Saatavana jälleenmyyjiemme myymälöistä ja verkkokaupoista sekä toimitusmyyntinä Epiralta.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!