Fidico-Fifth Dimension Consulting Ky

• Helsingin Yrittäjät ry, Helsingin Yrittäjät - Itä-Helsinki ry

Kumianpää 6 B 19
00840 HELSINKI

Matkailuliiketoiminnan konsultointi ja matkailumarkkinointi. Kannattava ja vastuullinen matkailuliiketoiminta, johon linkittyy kiertotalous, digitalisaation hyödyntäminen ja luovat ratkaisut.

Fidico on erikoistunut kannattavan ja kestävän liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen, painopistealueina asiakaslähtöisten matkailutuotteiden kehittäminen, älykäs ja kustannustehokas markkinointi sekä vastuullinen toiminta. Fidicolla on runsaasti kokemusta erilaisten matkailuyritysten strategisen ja operatiivisen toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Avainsanoja: asiakasryhmien segmentointi,toiminnan kustannustehokkuus, digitalisaation hyödyntäminen, asiakkuuksien hallinta (CRM). Kehittämiskohteita esim. kokous- ja kylpylähotellit, lentoyhtiöt, kokouskartanot. Fidicon intohimona on kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa entistä kilpailukykyisemmäksi ja kannattavammaksi sekä asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyyttä lisääväksi.