FineTune Audio Solutions Oy Ltd

• Päijät-Hämeen Yrittäjät ry, Lahden Yrittäjät ry

Kartanontie 108
15230 LAHTI

Olemme pk-seudulla toimiva korkeatasoisiin kodin musiikintoisto ratkaisuihin erikoistunut yritys. Meiltä saat kaiken, mikä liittyy laadukkaaseen kaksikanavaiseen äänentoistoon; elektroniikasta kaiuttimiin ja tarvikkeisiin. Korkealuokkaista tuotevalikoimaamme eri hintaluokissa täydentää laaja palveluvalikoimamme kotiinkuljetuksesta ja asennuksesta tuotteiden kotikuuntelu mahdollisuuteen. Otamme vaihdossa uusiin laadukkaita ja maineikkaita käytettyjä laitteita ja käytössäsi on tarvittaessa myös myyntitilipalvelumme. Jos haluat rakentaa kotiisi upean musiikintoiston tai vaikkapa parantaa jo olemassa olevaa laitteistoa, ota yhteyttä! Ammattitaitomme ja yli 25 vuoden kokemuksemme alalta on käytettävissäsi.