• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Tuotteet

Flumenia Oy

  • Mainostoimistot ja mainospalvelu
  • Keski-Suomen Yrittäjät ry, Jyväskylän Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Kauppakatu 28 A 1
40100 JYVÄSKYLÄ
p. +358504383350
m. +358504383350
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Nykyaikainen markkinointi on jatkuvaa tekemistä – asiakkaiden auttamista, vaikuttamista ja parempia kohtaamisia verkossa. Digimarkkinointitoimisto Flumenia on syntynyt halusta auttaa yrityksiä, markkinoinnin tekijöitä ja uutta virtaa etsiviä yrittäjiä ja kehittäjiä.

Autan digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median toteuttamisessa valmentavalla otteella. Ulkoistamisen sijaan autan markkinoinnin tekijöitä ymmärtämään ja kasvattamaan osaamistaan markkinoinnin toteuttamisesta. Käytössäsi on markkinoinnin osaaja, joka on parhaimmillaan kokonaisuuksissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luovat ideat, rohkeat toteutukset, myynnin edistäminen, sisältömarkkinointi ja tekninen osaaminen.

Onnistunut markkinointi koostuu asiakasymmärryksestä, sopivista sisällöistä ja ripauksesta tekniikkaa. Opimme uutta ja nostamme yhdessä markkinoinnin uudelle tasolle – tavoitteellisuudella, tuloksilla ja timanttisilla sisällöillä. Tehdään yhdessä markkinoinnistasi vaikuttavaa.

Flumenia Oy on Jyväskylässä sijaitseva digimarkkinointitoimisto. Toiminta-alueena on koko Suomi. Kun haluat suunnitella omaa markkinointiasi ja tarvitset apua suunnan löytämiseen, ideointiin & markkinoinnin toteutukseen tai tarvitset kokeneen digimarkkinoinnin tai sosiaalisen median kouluttajan, ota yhteyttä!

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!