• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Insinööritoimisto Jodec Oy

  • Insinööripalvelut ja niihin liittyvä tekninen konsultointi
  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Joensuun Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 3 työntekijää

Yhteystiedot

Länsikatu 15
80110 JOENSUU
p. +358504016118
m. +358504016118
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Insinööritoimisto Jodec Oy on vaativan mekaniikkasuunnittelun sekä teräsrakenne- ja ohutlevysuunnittelun osaaja. Olemme erikoistuneet myös lujuuslaskentaan sekä koneiden ja laitteiden CE-merkintään. Katso esite palveluistamme.

Palvelemme koko Suomea yksityishenkilöistä aina kansainvälisiin vientiyrityksiin. Toimistomme sijaitsee Joensuussa Tiedepuistolla, ja lähdemme asiakkaan luo kauemmaksikin. Tarvittaessa olemme valmiita tekemään suunnittelutyötä myös asiakkaan tiloissa.

Jodec aloitti toimintansa metallipajana Toiveskone Oy nimellä vuonna 1997. Pajalla oli omaa tuotekehitystä, ja se valmisti mm. laitteita sahalaitoksiin. Myöhemmin yrityksen toiminta kehittyi mekaniikkasuunnittelua tekeväksi insinööritoimistoksi.

Jodecilla on pitkä kokemus konesuunnnittelusta. Sitä edustavat mm. kuljetinratkaisut, lavannostolaitteet, kääntöpöydät, rullaradat, hihnakuljettimet, kappaletavara-automaatiot, huoltotasot, portaat, nostoraudat, kokoonpanojigit, lastauspöydät, konesuojat ja katteet.

Insinööritoimisto Jodec Oy on palveluntuottaja Tekesin Innovaatiosetelille, jolla pieni ja keskisuuri yritys voi saada liiketoiminnan kehittämiseen tuotekehitysrahaa 5000 e + alv. (6200 e). Meiltä saa apua innovaatiosetelin hakemiseen.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!