• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

JOB Kiinteistötekniikka Oy

  • Kiinteistönhoito
  • Savon Yrittäjät ry, Leppävirran Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 26 työntekijää

Yhteystiedot

Myllärintie 5
71470 ORAVIKOSKI
p. +358445723200
m. +358445723200
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

JOB Kiinteistötekniikka Oy on täydenpalvelun sähköasennusyritys. Meiltä saat kokonaispalvelun suunnittelusta asennukseen saakka.

Yrityksemme tarjoaa kattavasti asennuspalveluja sähkö- ja telejärjestelmistä 30 ammattilaisen voimin. Asennamme myös lämmitys- ja jäähdytyslaitteita. Kuulumme Sähkö- ja teleurakoitsijaliittoon (STUL), Satelliitti- ja antenniliittoon (SANT) sekä Suomen lämpöpumppuyhdistykseen (SULPU) joiden arvoja noudatamme toiminnassamme.

Meillä on turvatekniikankeskuksen (TUKES) myöntämät sähköurakointi- paloilmoitin sekä kylmälaiteasennus luvat sekä Henkilö- ja Yritysarviointi Seti Oy:n myöntämä Telepätevyys antenni- ja tietoverkkojen rakentamiselle.

Asennustoimintaa harjoitamme pääasiassa Pohjois-Savon alueella (Iisalmi-Siilinjärvi-Kuopio-Leppävirta-Varkaus). Tarvittaessa teemme asennustoimintaa myös koko Suomen alueella.

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tasapuolisesti. Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, yritykset sekä Julkinen sektori. Toimintaamme kuuluu urakointi, huoltotoiminta ja verkkokauppa. Kuulumme myös Tilaajavastuu.fi-palvelun Luotettava Kumppani-ohjelmaan, joka omalta osaltaan tuo luotettavuutta kaikkeen tekemiseemme.

Panostamme jatkuvaan tuote- ja osaamiskehitykseen, laadun tarkkailuun, sekä uusimman tekniikan sovelluksiin. Asennusmääräysten tunteminen, ajankohtainen koulutus sekä motivoitunut ja hyvin koulutettu henkilökuntamme takaavat asiakkaalle luotettavan ja turvallisen palvelun kaikissa asennuskohteissa.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!