Tuotteet

• Pirkanmaan Yrittäjät ry, Tammerkosken Yrittäjät ry

Sorinkatu 3
33100 TAMPERE

Silkkipaino Tam-Folio on tamperelainen tekstiilipainoalan yritys, joka on toiminut alalla

jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Meiltä saat laadukkaat tekstiilit haluamallasi painatuksilla kilpailukykyiseen hintaan.

Tuotteillamme ei ole minimi tilausmäärää, tilaamme ja painamme siis myös piensarjoja.

Teemme painatukset myös asiakkaan omiin tuotteisiin sekä yksittäiskappaleisiin.

Silkkipainon lisäksi käytämme painatuksissa vaihtoehtona erilaisia lämpösiirtomateriaaleja

esimerkiksi pieniin tilauseriin sekä tekokuiduille ja venyville materiaaleille.

Lämpösiirtomateriaalit mahdollistavat tarkan värisävyjen toiston painatuksissa, jonka lisäksi

menetelmä on silkkipainoa halvempi vaihtoehto moniväripainatusten.

Pystymme painamaan myös saumojan päälle sekä esimerkiksi hihansuihin ja paitojen helmaan.

Meiltä saat tilattua myös opiskelijahaalarit kustomoidulla varustuksella painatuksineen.

UUTUUS: Meiltä saat nyt myös flyerit, esitteet, mainoslehtiset, julisteet ynnä muut tulosteet A2- kokoon asti!