• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Kaarinan Autokoulu Oy

  • Kuljettajakoulutus
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät ry, Kaarinan Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 3 työntekijää

Yhteystiedot

Oskarinaukio 3 C
20780 KAARINA
p. +358400225757
m. +358400225757
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Kaarinan Autokoulu on vuonna 1972 perustettu perheyritys. Turvallinen ajotaito ja liikenneosaaminen ovat autokoulullemme ykkösasioita - haluamme huolehtia turvallisten asenteiden välittymisestä myös liikenteeseen. Tämä onnistuu panostamalla seuraavan sukupolven monipuoliseen liikenneopetukseen jo varhaisesta iästä alkaen. Olemme esimerkiksi vuodesta 1994 järjestäneet Lasten liikennekouluja Kaarinan ja Turun ala-asteille.

Kaarinan Autokoulu on paikkakuntasi monipuolisin autokoulu. Meiltä löytyy oma opetusalue jossa myös kenttäautot, joilla oppilaat voivat ajaa samalla kurssihinnalla käsittelyopetusta tarpeensa mukaan. Teoriatunnit ovat mahdollista pitää nyt myös virtuaalisesti - vaikka omalta kotisohvalta käsin. Meillä ajat turvallisessa ja laadukkaassa opetuksessa niin henkilöautokortin, moottoripyöräkortin kuin muidenkin ajoneuvojen ajokortit.

Kaarinan Autokoulu noudattaa toiminnassaan ISO 9001 -laatujärjestelmän periaatteita. Koulumme on myös Driving Academy-autokoulujen jäsen ja meillä on oikeus ajon ekologisuuteen tähtäävään EcoDriving-kouluttamiseen.

Turvallinen ja laadukas ajotaito on elämän mittainen sijoitus - tervetuloa autokouluumme!

Muista, että ajokortti ajetaan vain kerran elämässä!

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!