Kainuun Auto ja Varaosa Oy

• Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa
  • Kainuun Yrittäjät ry, Kajaanin Yrittäjät ry

Tikkapurontie 4
87250 KAJAANI

Kainuun Auto- ja Varaosa oy on vuonna 1972 perustettu perheyritys Mannelin. Olemme vastuullinen, Takuupurkamot-ketjuun kuuluva autopurkamo sekä 24H päivystävä hinauspalvelualan ammattilainen.

Autopurkamotoiminnassa meille on tärkeää purkuosien laaja-alainen hyödyntäminen. Tarkistamme jokaisen myytävän osan toimivuuden. Myymälän lisäksi teemme kauppaa kasvavassa määrin Varaosahaku.net -palvelun kautta.

24H Hinauspalvelumme autot ovat tuttu näky Kainuun ja Ylä-Savon teillä. Meiltä löytyy uutta ja asianmukaista kalustoa kaikkiin hinaustarpeisiin myös raskaan kaluston puolella. Kokemus, kalusto ja asiantuntemus ovat hinauspalvelumme perusta. Tiedät meillä autosi olevan aina ammattilaisen käsissä.

Teemme hyvää yhteistyötä viranomaisten, vakuutusyhtiöiden, autoliikkeiden ja muiden toimijoiden kanssa. Saat kauttamme avun tai ohjeet eri tilanteisiin tien päällä. Autojen säilytykseen meillä on halli ja laskutukset hoituvat myös suoraan vakuutusyhtiöiden kanssa.