• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Katja Noponen Oy

  • Muualla luokittelematon koulutus
  • Pääkaupunkiseudun Yrittäjät ry Espoo, Espoon Yrittäjät ry.
  • Yrityksen koko: 49 työntekijää

Yhteystiedot

Vänrikinkuja 2
02600 ESPOO
p. +35896221121
m. +35896221121
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Katja Noponen Oy on valtakunnallinen kuntoutus- ja valmennusalan yritys, jonka palveluksessa on noin 60 valmennusalan asiantuntijaa yli 30 paikkakunnalla. Valmennuksiemme tyypillisimpänä tavoitteena on mahdollistaa valmennettavalle uusi työura ja/tai pitää valmennettava mahdollisimman pitkään mukana työelämässä. Katja Noponen Oy on Suomen suurimpia, yksityisiä työelämävalmennuspalveluja tuottavia yrityksiä. Palveluvalikoima on monipuolinen, tuotamme mm. ammatillista kuntoutusta, uravalmennusta, outplacement-palveluja, työnohjausta ja monipuolisia työyhteisövalmennuksia. Samasta organisaatiosta saavat palvelua sekä työnhakijat että työnantajat. Palveluiden tilaajina ovat mm. suurtyönantajat, vakuutus- ja eläkevakuutusyhtiöt sekä julkishallinnon organisaatiot. Katja Noponen Oy:n palveluiden kautta työllistyy vuosittain tuhansia henkilöitä, lisäksi satoja aloittaa ammatillisen koulutuksen, kuntoutuksen tai muun työelämään suuntautuvan toiminnan. Työllistämiseen, työhönpaluuseen ja työhönkuntoutumiseen liittyvät toimenpiteet ovat yrityksen ydinosaamista. Onnistumisprosenttimme useimmissa palveluissamme on yli 80 ja asiakastyytyväisyytemme pitkälti yli neljän, asteikolla 1-5.

Katja Noponen? on perustanut yrityksensä 26-vuotiaana ja yritys on nyt Suomen suurimpia yksityisiä työelämävalmennuspalveluja tuottavia yrityksiä. Yrityksen tyypillisimpänä tavoitteena on mahdollistaa valmennettavalle uusi työura ja/tai pitää valmennettava mahdollisimman pitkään mukana työelämässä.

Noponen on monesti palkittu kasvuyrittäjä, hän on vuoden yrittäjänainen, Espoon vuoden yrittäjä ja lisäksi hänet on valittu valtakunnallisesti mm. vuoden nuoreksi johtajaksi sekä vuoden nuoreksi yrittäjäksi. Yrityksen palveluiden kautta on työllistynyt tuhansia, erityisesti osatyökykyisiä työnhakijoita ympäri Suomen. Yritys toimii yli 30 paikkakunnalla.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!