Kone Nygård Maskin Kb Ky

• Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa
  • Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Vörå Företagare - Vöyrin Yrittäjät ry

Kvartsgatan 2
65300 VAASA

Yrityksemme pyrkii antamaan sinulle asiakkaana kokonaisratkaisun. Autamme sinua löytämään oikean koneen joka täyttää sinun vaatimuksesi, sekä täyden palvelun koneen luovutushetkestä huolto- ja korjaustarpeisiin. Me kutsumme tätä KAIKKI SAMAN KATON ALTA. Tämä antaa sinulle asiakkaana varmuuden sekä takuun siitä että autamme sinua löytämään ratkaisun kaikkiin ongelmiin. Meidän tuotevalikoimiin kuuluu metsä ja puutarha tuotteet, ja tällä alueella voimme tarjota sinulle laatutuotteita jotta sinulla olisi onnistunut päivä metsässä tai puutarhassa työskennellessäsi. Hyvälaatuinen tuote sästää sekä aikaa ja rahaa sitä on myös ilo käyttää. Valikoimistamme on mm. merkit Husqvarna, Honda,Polaris,Clen,Klippo, Hitachi ja Kranman. Varaosamyyntimme myy osia pienkoneisiin ja alkuperäisosat maatalouskoneisiin esim. Case, New Holland, Kverneland, Trima ja Trygg.