• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Koneurakointi Joki Oy

  • Muualla luokittelematon maa- ja vesirakentaminen
  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Siikalatvan Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Honkaperäntie 774
92620 PIIPPOLA
p. +358358504329702
m. +358358504329702
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Suoritamme Piippolasta (Siikalatvalta) 100km säteellä kaivinkonetöitä (23tn tela-alustainen) ,traktoritöitä ja tasalava (10m suora osuus + 2m luiska) lavetti kuljetuksia.

Kaikenmoiset kaivinkone työt onnistuu mitä asiakas keksii pyytää. asiakkaana voivat olla , yritykset , julkinen sektori , yhteisöt ja yksityishenkilöt ja taloudet.

Töitä voisivat olla esim piha ja viher alueet, vapaa-ajan vesistöaltaat ja niiden teko tai puhdistus, jätevesi järjestelmät. pelto-ojat. valtaojat, ympärysojat. isompien ja pienempien teiden kunnostus kaivuu työt, vesijohto ja kaapeli kaivuut, pellon raivuut, kivien haraus, kantojen nosto , risukoiden ja isomipienkin puiden käsittely pystyyn karsivalla energia kouralla jota järeytensä ja irroitettavan terän vuoksi voidaan käyttää myös purkukourana tai erilaisissa lastaus töissä ,metsämaanmuokkaukset,ym metsässä kaivuut, lannan ja maa-aineksien lastausta. nostotyöt, rakennuksilla, ym ym.

Meillä on aina tarvittavat vaakuutukset , kuten omaisuuden ja toiminnan vastuuvakuutus , tapaturma-, kuljetus, vakuutukset, Meillä on myös voimassa olevat ammattipätevyydet ja työ ja tieturva .kaivulupa.fi luvat. jotka ovat nyt voimassa.

Yksityiset henkilöt ja taloudet saavat kotitalous vähennyksen töistämme. joka näkyy muunmuassa veronpalautuksena tai vetotuksessa hyvityksenä ja tarvittessa opastamme

Yritykset saavat perinteiset alv ja Yrittäjävähennykset. .

Eli ottakaa rohkeasti yhteyttä , ja keskustellaan mikä ratkaisu olisi teille edullisin ja mieluisin . ja tutustumis käynti kohteessa ja arviointi on maksuton.

Pystymme myös tekemään avaimet käteen palveluita (isotkin kohteet) koska eri konetyö aloilta vuosien kokemus ja tutut yhteistyötahot ja toimijat tutuiksi .

Myös etä Palvelut onnistuu, ja meillä pidetään hygieniasta huolta. Emme tule sairaana töihin.

.

Tiivistettynä meidän palvelut on että tehdään koneella mitä asiakas keksii pyytää . toki jos isompia työmaita niin voidaan kauemmaskin tulla. työt teemme asiakasta kuunnellen ja ammatti taidolla. .

Ystävällisin terveisin:

Pasi Joki

Koneurakointi Joki Oy 050-4329702

s.posti pasi.joki79@hotmail.com

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!