• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Lahti Investments Oy

Elite Varainhoito Oyj:n sidonnaisasiamies. Tarjoan monipuolisia ja korkeatasoisia varainhoito- ja lakipalveluita kuluttaja-asiakkaille, yrityksille sekä ammattisijoittajille. Ehkäpä Lahden parasta varainhoitopalvelua.

  • Vakuutusasiamiesten ja -välittäjien toiminta
  • Päijät-Hämeen Yrittäjät ry, Lahden Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

c/o J-P Keränen, Hörölänkatu 8 C 23
15210 LAHTI
p. +358415444571
m. +358415444571
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Oma yritykseni Lahti Investments Oy tarjoaa sijoituspalveluja, varainhoitoa ja lakipalveluja yksityis- ja yritysasiakkaille.

Palveluvalikoimaani kuuluu mm. kansainväliset ja kotimaiset sijoitusrahastot, sijoitusvakuutukset, kapitalisaatiosopimukset ja lakipalvelut. Tullessasi yritysasiakkaakseni räätälöin sinulle

esim. kassahallintaan ratkaisuja, jolloin haemme yrityksellesi parempaa tuottoa kuin pankkitilillä ja inflaatiosuojaa, mutta rahat likvidissä muodossa nostettavissa takaisin yrityksen käyttöön tarvittaessa.

Asiakkaanani pääset hyötymään eri markkinatilanteista sekä kotimaisilla että globaaleilla finanssimarkkinoilla. Minulla on yli 19 vuoden kokemus sijoitusneuvojana toimimisesta, ja sitä ennen pitkä pankkialan työkokemus. Yritykseni Lahti Investments Oy toimii Elite Varainhoito Oyj:n ja Elite Vakuutuspalvelut Oy:n sidonnaisasiamiehenä.

www.elitevarainhoito.fi

Ole yhteydessä ja sovitaan tapaamisaikaa. Tapaan Sinua mielelläni, ja jutellaan miten voin auttaa.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!