• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

LKOS Law Office Oy

  • Lakiasiainpalvelut
  • Helsingin Yrittäjät ry, Helsingin Yrittäjät - Itä-Helsinki ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Unioninkatu 22
00130 HELSINKI
p. +358445168648
m. +358445168648
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

LKOS Law Office on boutique liikejuridiikan toimisto, joka keskittyy tuottamaan lakipalveluita niin pienille- kuin keskisuurille yrityksille. Toimiston henkilöstöllä on vuosikymmenen kokemus lakipalveluiden tuottamisesta korkealla ammattitaidolla. Tuotamme lakipalveluita asiakkaille niin Suomen kuin Baltian markkinoille. Henkilöstömme puhuu sujuvasti suomea, latviaa, englantia sekä venäjää, mikä varmistaa parhaan mahdollisen palvelun asiakkaan äidinkielellä.

Palvelumme keskittyvät kansainvälisen kaupan sopimuksien laadintaan, alihankintasopimuksien laadintaan, kuljetus- sekä varastointisopimuksien laadintaan, saatavien perintään, yritysten perustamiseen Suomi - Latvia kuin yhteisyritysten perustamiset, laadimme ja kommentoimme kaupallisia sopimuksia, laadimme yhtiöiden virallisia asiakirjoja, suoritamme regressointia sekä oikeudenkäyntejä päämiestemme etujen turvaamiseksi.

Tarkoituksemme on helpottaa päämiestemme liiketoimintaa vapauttamalla heille aikaa keskittyä omaan liiketoimintaansa ja menestymiseen. Mikäli teillä on tarvetta lakipalveluille tai teillä on juridisia ongelmia, pyydämme olemaan rohkeasti yhteydessä. Ensimmäinen konsultointi (1 tunti) asiassa on maksuton yrittäjien jäsenille!

Terveisin

LKOS Law Office Oy

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!