• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Maatalousliike Puska Oy

  • Maa- ja metsätalouskoneiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa ml. traktorit
  • Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Laihian Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 5 työntekijää

Yhteystiedot

Hallintie 1
66400 LAIHIA
p. +358405935235
m. +358405935235
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Maatalousliike Puska Oy on v. 1980 perustettu perheyritys, joka on keskittynyt erityisesti viljakaupan monipuolisiin palveluihin. Hyvä varasto- ja kuljetuskapasiteetti, monipuolinen kalusto (mm. puhalluslaitteet ja autovaaka), sekä osaava henkilöstö takaavat palvelut myös kiireaikoina. Erikoisuutenamme on tuoreen viljan laaja ostotoiminta. Myös peltoviljelyn tuotantotarvikkeet myymme kilpailukykyisin ehdoin.

Laihian toimipisteen ohella teemme vilja- ja tuotantotarvikekauppaa myös Tervajoella. Koska emme ole liittyneet mihinkään tiukasti toimivaan ketjuun, yhteistyöverkostomme on laaja ja joustava. Sen ansiosta meidän kanssamme voit sopia esim. viljan kuivaus- ja varastointipalveluista Jurvassa, viljan pystyostoista, rahtipuinneista, maa- ja metsätalouden tilipalveluista jne. Pyrimme aina löytämään asiakkaalle edullisimman ja toimivimman ratkaisun sekä palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Yrityksen viljelijäasiakkaat toimivat kahden maakunnan alueella. Maatalousliike Puska Oy haluaa jatkossakin tarjota toimialueellaan viljelijöille vahvan yksityisen vaihtoehdon yhteistyökumppaniksi. Yrityksen toimintaperiaatteena on EU-aikanakin mieluummin laajentaa kuin supistaa toimintaansa. Kun tarvitset viljakaupan ammattilaista, ota yhteyttä!

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!