• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Marin kirjanpito- ja tieisännöintipalvelut

  • "Laskentatoimi, kirjanpito ja tilintarkastus; veroneuvonta"
  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Kontiolahden Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Tasasentie 7
81220 JAKOKOSKI
p. +358407792424
m. +358407792424
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

TIKO-tieisännöitsijältä kaikki asiantuntijapalvelut tiekunnalle saman katon alta, hallintopalvelut, toimitsijamiespalvelut, yksiköinnit ja konsultoinnit.

Kirjanpito ja tilinpäätös. Kokouskutsut ja osakastiedotteet, kokousten valmistelu ja kokouksiin osallistuminen, kokouspöytäkirjan tekeminen. Maksuunpanoluettelot, tie- ja käyttömaksujen laskutuspalvelu, maksuseuranta ja perintä. Postitukset ja sähköposti-ilmoitukset. Tieosakasluettelot ja osakasluetteloiden päivitykset. Tieyksikkölaskelmat ja tieyksiköinnin päivitykset. Talousarviot. ja toimintasuunnitelmat. Tieavustushakemukset kunnalta/valtiolta.

Tien kunnon valvonta, sekä tienhoitotöiden kilpailutus, tilaukset, sopimusten tekeminen, valvonnat. Yksiköintipalvelut. Konsultointi, neuvonta ja erimielisyyksien selvittäminen. Asiantuntijapalvelut (osakkaan asiamiehenä toimiminen ym.). Koulutus ja luennointi.

Lisäksi teen yhdistyksille, osuuskunnille ja jakokunnille kirjanpitoa tilinpäätöksineen, reskontra, palkanlaskentaa, ja verotuksen hoito. Myös tukien hakeminen sekä kokousjärjestelyt.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!