• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Markinvest Oy

  • Muu liikkeenjohdon konsultointi
  • Päijät-Hämeen Yrittäjät ry, Lahden Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 2 työntekijää

Yhteystiedot

Karjalankatu 35 A LH1
15150 LAHTI
p. +358400491305
m. +358400491305
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

OSAAVA, LUOTETTAVA JA VASTUULLINEN KUMPPANI YRITYKSELLESI

Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin.

Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finlandin palveluja. Olemme auttaneet suomalaisia ja ruotsalaisia yrityksiä yli 35 vuotta pärjäämään markkinoilla, mistä lähes 30 vuotta Venäjällä ja Kazakstanissa ja nyt myös Kiinassa.

KANNATTAVAN KASVUN JA KANSAINVÄLISTYMISEN PALVELUT

Suomi elää viennistä - yritykset uusista kaupoista. Jokaisen yrityksen tulisi pitää huoli siitä, että sen business- ja tuotesalkusta löytyvät sellaiset eväät millä se pärjää tänään ja tulevaisuudessa.

Konsultointipalvelut

Menestys ja sen ylläpitäminen vaatii jatkuvaa uusissa asioissa onnistumista ja se on mahdollista, kun ihmiset ymmärtävät, sitoutuvat ja innostuvat.

Palvelumme: liiketoiminnan, markkinoinnin ja kansainvälistymisen kehittäminen

Sertifiointipalvelut EAC ja GOST R

Tarjoamme yrityksellesi sertifioinnin optimiratkaisun. Analysoimme sen, mitä EAC sertifikaatteja ja lausuntoja tuote tarvitsee ja minkälaisen määräyksen mukaan sertifiointi on tehtävä.

Palvelumme: sertifiointitarpeen analysointi, EAC sertifiointi, GOST R sertifiointi

Vienti Venäjälle

Venäjällä korostuvat henkilökohtaiset suhteet. Venäjällä ostetaan luotettavaksi tiedetyltä henkilöltä, tunnettuja tuotteita, joilla on EAC-sertifikaatti tai deklaraatio.

Palvelumme: neuvonta, markkinatutkimus, projektien tarjoaminen, suhdetoiminta

Kansainvälistymisen palvelut

Kansainvälistyminen tarjoaa yritykselle uusia mahdollisuuksia, potentiaalisempia markkinoita sekä mahdollisuuden lisätä liikevaihtoa.

Yrityksen tulee huomioida kansainvälistymissuunnitelmassa strategia ja kansainvälisen kasvun konkreettinen suunnitelma, markkinavalinta sekä tuotevalikoiman lokalisointitarpeet.

Palvelumme: vientivalmiusanalyysi, kansainvälistymissuunnitelma, liikekontaktimatkat ja neuvottelut, päivittäinen toiminta.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!