Myyntiedustus Lavonius Oy / Pitkäjärven vapaa-ajankeskus

• Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden tukkukauppa
  • Satakunnan Yrittäjät ry, Kokemäen Yrittäjät ry

Teljänkatu 13
32800 KOKEMÄKI

Pitkäjärven vapaa-ajankeskus on urheilu- ja liikuntakeskus Kokemäellä Pitkäjärven rannalla. Se sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta Köyliöntien varrella.

Päärakennuksen läheisyydessä on majoitustiloja sekä uimaranta saunoineen. Alueella on myös pesäpallokenttä, yleisurheilu/jalkapallokenttä, jäähalli, maapohjahalli jalkapalloilijoille sekä kaksi tenniskenttää. Läheisessä metsässä on 1,5 kilometrin mittainen valaistu kuntopolku, jossa talvella on hiihtoladut. Järven itäpuolisella uimarannalla on beach volley-kenttä ja hyppytorni. Uimarannan vieressä sijaitsee SF-Caravanin Kokemäen osaston ylläpitämä leirintäalue.