• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Nastarakennus Oy

  • Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen
  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Oulun Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 7 työntekijää

Yhteystiedot

Uusikatu 35, 3. krs
90100 OULU
p. 010 420 1600
m. 040 584 0811; 040 584 0812
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Uuden kodin ostaminen on elämän suurimpia ja tärkeimpiä asioita. Siksi kannattaa valita rakentaja, jonka vastuullisuuteen ja osaamiseen voit luottaa. Parhaat kodit rakennetaan taidolla ja sydämellä.

Oululainen Nastarakennus Oy on panostanut laadukkaaseen rakentamiseen jo vuodesta 1994. Toiminnan taustalla on vuosikymmenet ja sukupolvet ylittävä ymmärrys siitä, mitä hyvältä kodilta vaaditaan. Nastarakennus rakentaa vankalla ammattitaidolla laadukkaita ja viihtyisiä pari-, rivi- ja luhtitaloja. Kaikki kohteet ovat vapaarahoitteisia omistusasuntoja. Toiminnan perustana on yli 40 vuoden kokemus liike-, teollisuus- ja asunto-rakentamisesta

valtakunnallisesti. Yrityksellä on Rakentamisen Laatu RALA ry:n pätevyys ja yritys on Rakennusteollisuus RT:n sekä Suomen Tilaajavastuu Oy:n jäsen. Nastarakennus Oy on luokiteltu toistuvasti korkeimpaan luottoryhmään AAA.

Koteja Ouluun ja naapurikuntiin on valmistunut kaikkiaan jo yli 400.

Nastarakennuksen työmiehet ovat yrityksen omia, palkkalistoilla olevia ammattilaisia; se takaa laadun ja on avain jatkuvalle kehittymiselle.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!