• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Netbaron Solutions Oy

  • Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
  • Uudenmaan Yrittäjät ry, Keravan Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 20 työntekijää

Yhteystiedot

Kumitehtaankatu 5
04260 KERAVA
p. +358505532902
m. +358505532902
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

NetBaron® kattaa sähköisen liiketoiminnan kaikki osa-alueet kuten myynninohjaus ja asiakashallinta, tuotannonohjaus ja logistiikka,

henkilöstö- ja taloushallinto. Ohjaa tehokkaasti toimintoja ja automatisoi toistuvat toimet sekä integroi NetBaroniin® muut ulkoiset järjestelmät kuten verkkokauppa tai ajanvarausjärjestelmä. Tieto, käyttäjät ja toiminnot ovat kaikki samassa sovellusympäristössä eli syötetty tieto on reaaliaikaisesti kaikkien käyttäjien ulottuvilla missä tahansa.

NetBaron® on turvallinen suomalainen pilvipalvelu, suomalaisissa konesaleissa sijaitsevien palvelimien käytettävyys on 24/7

YKSI SOPIMUS – KAIKKI TYÖKALUT

NetBaron® tarjoaa yritykselle kaikki ERP-, CRM- ja HRM-työkalut - siis kaiken yrityksen toiminnan tehokkaaseen ohjaukseen. Sovelluskokonaisuus mukautuu täysin organisaation tarpeisiin myös liiketoiminnan kasvaessa tai muuttuessa.

KIINTEÄ KUUKAUSIHINTA – EI PIILOKULUJA

Tiedät, mitä rahallasi saat. Kiinteä hinta sisältää kaikki sovitut palvelut, sovellukset ja käyttäjätunnukset eivätkä esimerkiksi kuukausittain vaihtelevat tositemäärät vaikuta hintaan. Tiedät siis tulevat kiinteät kuukausikustannukset etukäteen.

TOIMINTAVARMUUS OMAA LUOKKAANSA

Suomalaisissa konesaleissa sijaitsevien palvelimien käytettävyys on 24/7. Huoltokatkoja ei ole, sillä käyttäjä ohjataan aina palvelimelle, joka ei ole huoltotoimien kohteena. Palveluiden siirto mahdollisessa konesalin laajuisessa katkoksessa on n. 15 minuuttia. Palvelimet varmuuskopioideaan automaattisesti 24 tunnin välein eri palvelimelle ja varmuuskopioiden palautukset testataan säännöllisesti.

Demotunnusten avaus ja käytönopastusvideo:

https://www.dropbox.com/sh/m5lfzxm5o0ye9et/AABT7_yvEp1kqU9HaTQpbhmxa?dl=0

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!