Nurmeksen Työstö ja Tarvike Oy

• Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Nurmeksen & Valtimon Yrittäjät ry

Pöpöläntie 14
75500 NURMES

Nurmeksen Työstö ja Tarvike Oy valmistaa nykyaikaisen konepajateollisuuden korkeatasoisia laitekokonaisuuksia. NTT Oy tekee hitsaus-, koneistus- ja levytyöt alihankintaan sekä suoria toimituksia asiakkaille. Yrityksellä on pitkäaikaiset asiakassuhteet kotimaisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa

30 vuoden historia puhuu puolestaan vahvasta ja luotettavasta osaamisesta. Teollisuushallin yhteydessä toimii myös runsas varaosamyymälä, josta löytyy mm. hydrauliikkatiivisteet ja -letkut, paineilmatarvikkeet, laakerit ja paljon muuta kaikkeen huolto- ja korjaustoimintaan. Hydrauliikkasylintereiden huollon lisäksi valmistamme sylinterit mittojen mukaan.

NTT:n erityisosaamista edustaa kiventyöstökoneiden ja -laitteiden suunnittelu ja valmistus. Oman tuotekehitystyön ja omien tuotteiden osuus on kasvussa.

Kuinka me voimme auttaa teitä.