• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Omakirja Oy

  • Muualla luokittelematon tietopalvelutoiminta
  • Helsingin Yrittäjät ry, Helsingin Yrittäjät - Etelä-Helsinki ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Norkkokuja 7 B 19
00790 HELSINKI
p. +358407210996
m. +358407210996
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Omakirja toteuttaa yrityshistoriikkeja. Vaikka yritystietoa ei olisi arkistoitu, niin sitä saadaan kerättyä haastatteluin. Koordinoimme koko historiikin toteutuksen alusta loppuun, valmiiksi kirjaksi ja verkkosivuksi. Verkkosivupalvelumme webu.fi auttaa kaikissa verkkosivuihin ja verkkokauppoihin liittyvissä asioissa, aina sivuston graafisesta suunnittelusta, sen sisältöön, ylläpitoon ja hakukoneoptimointiin. Meiltä saat myös ilmaisen analyysin verkkosivustasi ja neuvot, miten pystyt itsekin parantamaan sivusi löydettävyyttä.

Tallennamme yrityksesi historian koviin kansiin ja kotisivullesi. Toteutamme kaiken alusta loppuun, toiveittesi mukaan. Videohaastattelujemme avulla saat talteen enemmän. Teemme myös multimediaesitykset juhliisi ja yritysesittelyksi.

Kirjojakin voit tilata juuri niin monta kuin tarvitset!

Huolehdi, että tapahtumasi muistetaan jälkeenpäin. Meiltä saat tilattua valokuvaajan ja hienon kirjan tapahtumastasi.

Teemme projektisi ja hankkeesi kirjaksi, edustavaan esittelykäyttöön ja arkistoitavaksi. Esittele arkkitehtuurihankkeesi nahkakansissa ja A3 koossa! Anna tärkeä PowerPoint-esityksesi kirjana asiakkaallesi! Kokoa messuprojektisi kirjaksi ja mallikappaleeksi tulevia tapahtumia varten.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!