OVV Asuntopalvelut Tampere LVV Oy

• Pirkanmaan Yrittäjät ry, Tammerkosken Yrittäjät ry

Hallituskatu 15
33200 TAMPERE

Välitämme vapaat vuokra-asunnot Tampereella ja lähikunnissa niin opiskelijoille kuin työssäkäyvillekin, yksin asuvista perheisiin sekä yrityksille unohtamatta eläkeläisiä. Lisäksi palveluihimme kuuluu asunto-osakkeiden myynti sekä toimitilojen välitys. Tarjoamme myös erilaisia lisäpalveluita asiakkaillemme.

OVV Asuntopalvelut Tampere on välittänyt vuokra-asuntoja Tampereella jo vuodesta 1997. Olemme kovanluokan ammattilaisia asuntojen vuokrauksessa välittäen yli 600 yksityisomistuksessa olevaa asuntoa vuodessa. Toimistomme sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa katutasossa osoitteessa Hallituskatu 15.

Palvelumme saattavat vuokranantajan sekä vuokralaisen yhteen. Vuokralaiselle maksuttomassa Hakuvahti-palvelussa on satoja kirjautuneita asunnonhakijoita, joille lähetämme viipymättä tiedon vapautuvista kohteista. Toimistomme palvelee kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Otamme mielellämme välitettäväksi uusia vuokra-asuntoja Tampereella ja etsimme ammattitaitoisesti luotettavat vuokralaiset vuokra-asuntoosi.