Oy Insinööritoimisto Recon Ingenjörsbyrå Ab

• Insinööripalvelut ja niihin liittyvä tekninen konsultointi
  • Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Vaasan Yrittäjät ry - Vasa Företagare rf

Vaasanpuistikko 18
65100 VAASA

Yritys tarjoaa kiinteistöjen omistajille ja rakennuttajille korjausrakentamisen asiantuntijapalvelut ammattimaisesti ja kokonaisvaltaisesti.

ReCon tarjoaa kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille hankekohtaisen palvelukokonaisuuden tilaajan tarpeiden mukaan, sisältäen kaikki kunnostus- ja korjaustöihin liittyvät asiantuntijapalvelut.

ReCon tekee tarpeelliset peruskuntoarviot, suorittaa kuntotutimukset ja erilaiset kuntoselvitykset ja -tarkastukset.

Yrityksessä työskentelee 2...3 rakennusinsinööriä kuntoarvio-, kuntotutkimus- ja korjaussuunnittelutehtävissä sekä muissa korjausrakentamisen asiantuntijatehtävissä.

ReCon hoitaa korjausrakentamisprojektianne ammattimaisesti ja kokonaisvaltaisesti, vastaten myös projektinjohdosta ja työmaavalvonnasta.

Asuinkiinteistöjen sekä liike- ja palvelurakennusten kuntoarvioiden suorittaminen PTS-suunnitelmineen, luo pohjan pitkäjänteiselle ja kokonaistaloudelliselle kiinteistönhoidolle.

Kuntotutkimuksilla sekä erilaisilla kuntoselvityksillä ja -tarkastuksilla tuotetaan hankekohtaisesti korjaussuuuniittelun vaatimat lähtötiedot.