Oy Liikennekoulu Rönn Trafikskola Ab

• Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Vaasan Yrittäjät ry - Vasa Företagare rf

Teräsgränd 3
65100 VAASA

Bengt Rönn perusti Autokoulu B. Rönn vuonna 1975 osoitteeseen Pitkäkatu 34. Vuodesta 1991 Liikennekoulu Rönn Oy Teräksenkuja 3 on perheyhtiö, jonka omistaa Granholmin perhe. Ajo-opetusta yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme vuosien varrella opettaneet tuhansia oppilaita kuljettamaan erilaisia ajoneuvoja turvallisesti ja taloudellisesti. Pidämme ensiarvoisen tärkeänä liikenteen turvallisuutta. Autamme sinua kehittymään hyväksi ja varmaksi kuljettajaksi. Meiltä saat tarpeitasi vastaavan ajokortin yksilöllisesti räätälöitynä koulutuksena nopeasti ja kustannustehokkaasti. Opetuksemme on turvallista, yksilöllistä ja tapahtuu korkeatasoisin, nykyaikaisin välinein. Yrityksemme työntekijät koulutetaan niin, että he ovat motivoituneita ja voivat hoitaa tehtävänsä laadukkaasti ja ympäristön kannalta vastuullisesti.