• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Plastex Oy Ab

  • Muovipakkausten valmistus
  • Uudenmaan Yrittäjät ry, Lohjan Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 28 työntekijää

Yhteystiedot

Venteläntie 12
08500 LOHJA
p. +358503511305
m. +358503511305
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Plastexin tavoitteena on digitaalisen tuotekehityksen avulla kehittää yhdessä kuluttajien ja kaupan kanssa parempia tuotteita. Plastex tekee läheistä yhteistyötä useiden muotoilijoiden kanssa, jolloin voimme yhdessä toteuttaa uusia tuotteita ja projekteja.

Plastexin tuotteille rakennamme myös mielellämme näyttävät myymälähyllystöt, jolloin kuluttajat löytävät laadukkaat tuotteemme helposti myös myymälöistä.

Plastexin perinteiset tuoteperheet; koti ja sisustus, kukat ja puutarha, keittiö ja kattaus, marjastus ja säilöntä, vesiastiat ja kanisterit sekä autoilu ja veneily ovat saatavissa varastostamme trendiväreissä. Plastexilla on myös teollisella puolella kattava valikoima erilaisia pakkauksia, pulloja, kanistereita ja teknisiä muovituotteita. Toimitamme nämäkin tuotteet nopeasti Lohjalta.

Suomalainen työ, valmistus ja tuotekehitys ovat meille tärkeitä kilpailutekijöitä kansainvälistyvässä ja digitalisoituvassa maailmassa. Suomalaisena yrityksenä ja valmistajana voimme palvella Teitä luotettavasti, nopeasti ja laadukkaasti. Pystymme toimittamaan myös pieniä toimituseriä kustannustehokkaasti, mikä on tärkeä kilpailuetu kaukomaihin verrattuna. Tällöin voimme varmistaa tuotteiden hyvän kierron meidän ja asiakkaidemme valikoimissa.

Plastex kehittää kiinteistöaluettaan Lohjalla Luovan Talouden Tehtaaksi, jossa verkostoituville yrittäjille tarjotaan edullisia myymälä-, varasto- ja toimitiloja.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!