• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Plastipap Oy

  • Muiden taloustavaroiden tukkukauppa
  • Satakunnan Yrittäjät ry, Porin Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 6 työntekijää

Yhteystiedot

Palokunnantie 1
28360 PORI
p. +358445649557
m. +358445649557
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Paperikauppatavaran maahantuonti ja tukkuliiketoiminta jälleenmyyjille.

Plastipap on palveleva paperituotteiden ja toimistotarvikkeiden tuontiin erikoistunut tukkuliike, jonka juuret ulottuvat yli 30 vuoden päähän. Plastipap tuo maahan tarkoin valittujen yhteistyökumppanien valmistamia tuotteita. Hankkiessasi paperituotteesi sekä toimistotarvikkeesi kauttamme, voit olla varma että saat käyttöösi laadukkaita ja kustannustehokkaita tuotteita.

Tuomme pääsääntöisesti maahan tuotteita keski- ja eteläeuroopasta sekä Hong Kongista, Taiwanista että muualta Aasiasta. Pitkään jatkuneet yhteistyösuhteet takaavat joustavan ja saumattoman yhteydenpidon toimittajiimme. Jatkuva yhteydenpito mahdollistaa proaktiivisen laadunvarmistuksen; ongelmat huomataan ja korjataan jo ennen kuin tavaratoimitus lähtee matkalle.

Tuotevalikoimastamme löydät tuhatkunta tarkoin valittua tuotenimikettä. Teemme myös tarveperusteisia tilauksia, mikäli asiakkaamme tarvitsevat erikoisvaatimukset täyttäviä tuotteita. Tarveperusteisissa tilauksessa Plastipapin laaja osto-osaaminen ja yhteistyöverkostot ovat käytettävissäsi!

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!