• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

PP Property Management Oy

  • Kiinteistöjen isännöinti
  • Satakunnan Yrittäjät ry, Porin Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 4 työntekijää

Yhteystiedot

Siltapuistokatu 14
28100 PORI
p. +358444343080
m. +358444343080
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Porin Puuvillan alue koostuu useasta eri rakennuksesta, joista merkittävimpiä ovat vanha kehräämörakennus sekä pääkonttori. Satakunnan suurin yritys- ja palvelukeskus Puuvillaan on muodostunut Satakunnan suurin yritys-, koulutus- ja vapaa-ajankeskus. Puuvillatehtaan tiloissa toimii esimerkiksi Porin yliopistokeskus sekä lukuisa joukko eri alojen yrityksiä.

Porin Puuvillan tehdasalueen ja sen rakennukset suunnitteli arkkitehti August Krook. Puuvillakehräämö ja -kutomo aloittivat toimintansa 1900 ja värjäämö 1902. Vuonna 1934 valmistui arkkitehti Rainer Finnilän suunnittelema konttorirakennus, joka käsitti myös johtajan asunnon.

Puuvillatehtaan alue kuuluu Museoviraston inventoimiin valtakunnallisesti merkittäviin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin yhdessä vieressä sijaitsevan Porin konepajan alueen kanssa.

Monenkokoista, persoonallista liike- ja toimitilaa

Puuvillan tilatarjonnassa kietoutuvat yhteen eri aikakausien tyylit 1800-luvun klassisesta teollisuusarkkitehtuurista tämän päivän pohjoismaiseen designperinteeseen.

Vuoden 2014 syksyllä valmistuvan kauppakeskuskorttelin promenadikujat tunnelmallisine kahviloineen ja gallerioineen luovat otollisen näyttämön muodin, sisustuksen ja aktiivisen vapaa-ajan liikkeille ja palveluille.

Persoonallista pientä tai suurta toimitilaa hakevalle avarat loft-tilat tiiliverhoiluineen ja isoine ruutuikkunoineen tarjoavat yksilöllisen ja muunneltavan vaihtoehdon.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!