• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Prime Event Oy

  • Mainostoimistot ja mainospalvelu
  • Pääkaupunkiseudun Yrittäjät ry Vantaa, Vantaan Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Harrikuja 3 A
01490 VANTAA
p. +358405902828
m. +358405902828
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

PRIME EVENT ON TAPAHTUMAMARKKINOINNIN ERITYISASIANTUNTIJA. AUTAMME TAPAHTUMAMARKINNOINNIN TOIMIJOITA MENESTYMÄÄN TARJOAMALLA MYYNNIN, KONSEPTOINNIN, SUUNNITTELUN JA PROJEKTIJOHDON PALVELUITA – HENKILÖSTÄN KOULUTUSTA UNOHTAMATTA. SUUNNITTELEMME JA TUOTAMME KOKONAISPROJEKTEJA MYÖS VALITUILLE LOPPUASIAKKAILLE.

PRIME EVENT ON ERIKOISTUNUT VAATIVIIN TAPAHTUMAMARKKINOINTIPROJEKTEIHIN. VOIMME AUTTAA, OLIPA KYSE SITTEN HAASTEELLISTEN KOHDERYHMIEN SITOUTTAMISEN KONSEPTOINNISTA, LAINSÄÄDÄNNÖLLÄ RAJOITETTUJEN ALOJEN LIIKETOIMINTOJEN KEHITTÄMISESTÄ, ITSEÄÄN SUUREMPIEN TAPAHTUMIEN TOTEUTUKSESTA TAI TULOKSELLISEN JÄLKIHOIDON SUUNNITTELUSTA.

TAPAHTUMAMARKKINOINTI ON MURROKSESSA. TULOKSELLISUUDEN VAATIMUS, DIGITALISOITUMINEN, GLOBAALIEN TOIMINTAMALLIEN RANTAUMINEN MAAHAMME JA VALLITSEVA TALOUSTILANNE EDELLYTTÄÄ TEHOKKAITA JA TULOKSELLISIA TOIMINTAMALLEJA. AITO ASIAKKAAN LIIKETOIMINNAN JA LIIKETOIMINNALLISTEN HAASTEIDEN YMMÄRTÄMINEN SEKÄ KOHDERYHMIEN TUNNISTAMINEN MAHDOLLISTAVAT TULOKSEKKAAT YHTEISTYÖPROJEKTIT. PRIME EVENT ON TAVOITTEELLISTEN KOHTAAMISTEN ERITYISASIANTUNTIJA, JOKA VASTAA TÄHÄN ALAN HAASTEESEEN.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!