• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

PTS Finland Oy

  • Muu liikkeenjohdon konsultointi
  • Pirkanmaan Yrittäjät ry, Lempäälän Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Kaipionmäentie 9 E
37570 LEMPÄÄLÄ
p. +358104064320
m. +358104064320
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Tarjoamme asiakkaillemme tasalaatuisia henkilökuljetuspalveluita valtakunnallisesti samalla tuoden kustannustehokkuuden asiakkaan arkeen. Henkilökuljetuspalvelumme valikoima on laaja ja valtakunnallinen, Te päätätte mitä palveluita tarvitsette. Meille ei ole tärkeää kuljetusten määrä ja autamme samalla asiakaslähtöisellä otteella, niin satunnaisissa kuin säännöllisissä kuljetustarpeissa.

Me olemme henkilökohtaisesti avaamassa arjen lukot sinulle. Huolehdimme, että saat laadukkaat henkilökuljetuspalvelut tarpeidesi mukaan, oli kyseessä sitten yksittäinen kuljetus a:sta b:hen tai kuljetuspalveluiden kilpailutus. Meillä jokainen kuljetus on yhtä tärkeä.

Tahtotilamme on olla varmistamassa muuttuvassa markkinassa, että asiakkaat löytävät tasalaatuiset ja luotettavat kuljetuspalvelutoimijat sekä vastaavasti auttaa paikallisia kuljetusyrittäjiä tavoittamaan asiakkaat. Me tuomme teidät yhteen ja tarjoamme apuamme aina kartoituksesta yhden matkalaskun mahdollisuuteen. Sillä ei ole väliä missä me sijaitsemme, vaan missä Sinä olet.

Palvelumme tuo lisäarvoa asiakkaille kustannustehokkuuteen, Sinä valitset mitataanko se euroissa, aikatauluissa vai palveluiden joustavuudessa. Palvelemme aina paikallisten kumppaneidemme kanssa, mutta palvelumme ulottuvuus on vaatimattomasti valtakunnallinen.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!