Tuotteet

Raahen Rengas ja Laite Oy

• Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa
  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Raahen Yrittäjät ry

Ahertajankatu 3
92160 SALOINEN

Raahen Rengas ja Laite Oy on 40-vuoden kokemuksella toimiva 100%:sti suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Päätoimipaikka sijaitsee Raahessa, pinnoittamo Jalasjärvellä ja muut toimipisteet Limingassa ja Honkajoella. Meiltä löytyy mm. uudet ja käytetyt raskaan puolen renkaat ja vanteet, henkilöautojen ja pakettiautojen renkaat ja vanteet, omasta pinnoittamosta sertifioidut tuotteet kuorma-auton renkaista työkoneen renkaisiin. Lisäksi teemme renkaiden paistokorjauksia, puramme ja varustamme raskasta kalustoa, vanteiden muutos- ja sovitustöitä sekä tarjoamme ammattiliikenteelle 24/7 päivystyspalvelua.