• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Real Rainmakers/A1 Tradehouse Corp. Oy

Meiltä saat koulutus- ja konsultointipalveluja, joilla saavutat parhaat mahdolliset myyntitulokset! Myyntivalmennus ja asiakaspalvelukokemuksen arviointi ja kehittäminen sekä markkinoinnin suunnittelu ovat erityisosaamisalueitamme. Soita 029 1700090!

  • Muu liikkeenjohdon konsultointi
  • Päijät-Hämeen Yrittäjät ry, Hollolan Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Norolantie 12
15270 KUKKILA
p. +358291700090
m. +358291700090
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Meiltä saat koulutus- ja konsultointipalveluja, joilla saavutat parhaat mahdolliset myyntitulokset!

Myyntivalmennus ja asiakaspalvelukokemuksen arviointi- ja kehittäminen sekä markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ovat erityisiä osaamisalueitamme.

Hoidamme yhteistyössä kanssasi osan liiketoimintaasi palvelevista koulutustehtävistä, kuten esim. myyntikoulutuksen, asiakaspalvelutaitojen sparrauksen tai lanseerausharjoittelun.

Yritysjohdon ja myynti- ja asiakaspalveluhenkilöstön valmennuspalvelumme on erinomainen tapa kehittää ja motivoida yrityksen avainhenkilöitä.

Ulkoistamalla osan markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta sekä myyntivalmennuksesta selviät sujuvasti myös tilapäisistä kuormitushuipuista. Käänny puoleemme, kun haluat tehostaa myyntiä ja markkinointia kasvattamatta henkilöstön lukumäärää.

Liiketoimintakokemuksemme ja kattavan asiantuntijaverkostomme ansiosta Real Rainmakers voi tarjota yrityksellesi monipuolisesti juuri tarpeisiisi sopivia palveluja.

Älä anna henkilöstöresurssiesi tai kuormitushuippujen rajoittaa myyntiäsi - Ota yhteyttä jo tänään!

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!