Richard Lewis Communications Corporation Oy

• Muualla luokittelematon koulutus
  • Pääkaupunkiseudun Yrittäjät ry Espoo, Espoon Yrittäjät ry.

Westendintie 1 B
02160 ESPOO

Opi kieliä, ymmärrä paremmin muita kulttuureita sekä viesti tehokkaammin vieraalla kielellä – näissä asioissa autamme mielellämme. Tarjoamme 30 vuoden kokemuksella kielikoulutuksia, monikulttuurisuus- ja viestintävalmennuksia. Valmennukset räätälöidään tarpeiden, toiveiden, kielitason sekä tavoitteiden mukaisesti. Kielitarjontamme on laaja, suosituimmat kielet ovat: englanti, ruotsi, saksa, ranska, espanja, venäjä, suomi ja kiina. Riversdown Housen uniikki koulutuskeskuksemme Englannissa tarjoaa englannin kielen intensiivikursseja, lisäksi voit opiskella yhteistyökumppaneidemme kautta ruotsia Ruotsissa ja ranskaa Belgiassa. Valmennamme ympäri maailman monikulttuurisuuden ymmärtämisessä sekä luottamuksen lisäämisessä yli kulttuurirajojen. Ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään sinulle/teille sopiva kokonaisuus!