RMB Rock My Business Oy

• Satakunnan Yrittäjät ry, Ulvilan Yrittäjät ry

Isolinnankatu 21 F 10
28100 PORI

Rock My Business on valtakunnallisesti toimiva kiinteistö- ja businessmuotoilutoimisto. Kehitämme olemassa olevia toimintamalleja sekä muotoilemme uusia konsepteja.

Kiinteistömuotoilijana luomme muun muassa uusia kiinteistökonsepteja tuottamattomille kiinteistöille. Tällaisia ovat muun muassa olleet kauppakeskuksen profiilin muuttaminen asiantuntijakeskukseksi, jääkiekkohallin kiinteistökonseptin luominen monipuoliseksi elämysareenaksi sekä kunnan, laajan kiinteistöalueen, tyhjien koulujen sekä muiden alueen kiinteistöjen kehittäminen luomaamme kunta- ja matkailustrategiaa tukeviksi yksiköiksi. Asiakkaina ovat esimerkiksi kiinteistösijoitusyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, yritykset ja kunnat.

Businessmuotoilijana kehitämme liiketoimintaa, rakennamme ja johdamme brändejä, luomme ja suunnittelemme markkinointistrategioita. Esimerkkikohteita ovat yrittäjäjärjestön sekä kunnan matkailuyhtiön strateginen markkinointikumppanuus ja markinoinnin suunnittelu, teollisuuspuiston brändin rakentaminen, turvalisuusalan yrityksen profiilimuutos sekä hammaslääkäriasemien konseptien rakentaminen ja brändien johtaminen.

Toimintaamme tukevat arvot:

RAKASTAMME ERILAISUUTTA

Ymmärrämme asiakasta. Rakastamme erilaisia asiakkaita. Tiedostamme eri asiakkaiden sekä kohteiden erilaisuuden ja yksilölliset vaatimukset. Luomme yksilöllisiä ja persoonallisia ratkaisuja.

FANITAMME IHMISTÄ

Kuuntelemme ihmistä. Autamme ihmistä. Yllätämme ihmisen. Pidämme kiinni ihmisestä. Teemme ihmisestä ikionnellisen.

MEILLÄ ON VAPAUS TOTEUTTAA ITSEÄMME

Ylläpidämme yrityksemme menestyksen myötä ympäristöä, jossa henkilöstö voi toteuttaa intohimojaan. Annamme henkilöstön muokata työympäristöä. Yritys muovautuu ja kehittyy asiakkaaseen ja yritykseen sitoutuneen ihmisen myötä.

VOIMME HYVIN

Pidämme itsemme energisenä. Pidämme huolta itsestämme, jotta voimme pitää huolta ympärillämme olevista ihmisistä.

PANEMME ASIAT ROKKAAMAAN

Olemme tavoitteellisia ja kunnianhimoisia. Olemme rohkeita. Teemme työtä unelmien eteen. Luomme menestystarinoita.