• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Tuotteet

Rooty Group Oy

Rooty Group Oy ja Avancos Finland tarjoavat liiketoiminnan konsultoinnin ja rekrytoinnin palveluja. Keskitymme muutamaan liiketoimintasektoriin, joita ovat: rakentaminen ja rakennusmateriaalit/ talotekniikka, energia/ teollisuus sekä ympäristö/ kierrätys.

  • Pirkanmaan Yrittäjät ry, Tammerkosken Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Mustanlahdenkatu 19 C81
33210 TAMPERE
p. +358400219641
m. +358400219641
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Rooty Group Oy

Avancos

Avancos Finland

www.avancos.eu

www.avancos.se

Rooty Group Oy/ Avancos Finlandin toimiala on henkilöstöhallinnon konsultointi ja rekrytointipalvelut (Avancos Finland- Executive search) sekä muu liiketoiminnan konsultointi (Rooty Group Oy). Keskitymme muutamaan liiketoimintasektoriin, joita ovat: rakentaminen/ talotekniikka, energia/ teollisuus sekä ympäristö/ kierrätys.

Avancos Finland edustaa kansainvälistä Avancos Scandinavia AB yhtiötä, joka toimii seitsemässä maassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Kokemusvuosia on takana jo 20 ja referenssiluettelo on mittava. Keskittymällä rajattuun nicheen markkinoilla, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevia henkilöstöhallinnon palveluita. Sitä kautta tuotamme lisäarvoa asiakkaiden liiketoimintaan.

Rooty Group Oy:n liiketoiminnan/ konsultoinnin tietotaito perustuu omaan pitkäaikaiseen työkokemukseeni (25+ vuotta) kansainvälisten rakennustuote- ja rakennusteollisuusyritysten johtotehtävissä. Olen toiminut toimitusjohtajana konsernien tuotannollisissa tytäryrityksissä ulkomailla sekä kuulunut konsernin eurooppalaiseen management ryhmään. Hallituskokemusta minulle on kertynyt 10+ vuotta. Vastuullani on ollut koko liiketoimintaketju. Olen vastannut lukuisten kehitysprojektien läpiviennistä myynnin/ markkinoinnin, tuotannon (lean, sigma), taloushallinnon, logistiikan, henkilöstöhallinnon, laadun, lain noudattamisen (compliance) sekä työturvallisuuden alueilla. Olen palvellut eri tyyppisiä ja kokoisia asiakkaita ml. suuret kansainväliset sekä pienet paikalliset yritykset. Asiakaskuntani on edustanut monenlaisia toimialoja, esimerkkinä rakentaminen ja kiinteistökehitys, vähittäiskauppa, teollisuus, logistiikka, energia ja ympäristötekniikka. Yli 100 toteutettua referenssiä Suomessa ja ulkomailla antavat hyvän kokemuspohjan tulevien asiakkaitteni auttamiseksi. Haasteellisista liiketoimintaympäristöistä esim. Venäjä on minulle tuttu.

Asiakkaan tarpeet määrittelevät tarjoamamme palvelun sisällön. Kehitysprojektit voivat olla kokonaisvaltaisia tai johonkin liiketoiminnan yksityiskohtaan keskittyviä. Henkilöstöhallinnon puolella voimme hoitaa yksittäisiä johdon ja asiantuntijoiden henkilörekrytointeja tai edetä laajempiin kokonaisuuksiin organisaation kehittämisessä.

Olli Ruutikainen

olli.ruutikainen@avancos.eu

olli.ruutikainen@gmail.com

Avancos Finland

Rooty Group Oy

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!