• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Saagacoms Oy

Teemme asiallista viestintää B2B markkinoilla toimivalle yrityksellesi, myös teknisille toimialoille. Suunnittelemme asiakastasi kiinnostavat viestit, teemme materiaalit ja toimimme markkinointipäällikkönä. Myös Excel, Power Point ja Word koulutukset.

  • Suhdetoiminta ja viestintä
  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Oulun Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot


OULU
p. +358505018077
m. +358505018077
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Autamme B2B markkinoilla toimivia yrityksiä viestintään, markkinointiin ja yritystoimintaan sekä osaamisen kasvattamiseen liittyvissä asioissa.

Autamme löytämään asiakkaitasi kiinnostavat asiat ja rakennamme viestisi sekä aineistosi niiden asioiden ympärille asiakkaita kiinnostavalla tavalla. Hahmotamme kokonaisuuden, luomme sisällön ja viilaamme pilkut paikoilleen.

Autamme, kun markkinointiin, viestintään tai toiminnankehittämiseen tarvitaan hetkellisesti tai pidemmäksi aikaa lisäresurssia tai uutta näkökulmaa. Tarjoamme konsultointia ja markkinointipäällikön palveluita.

Järjestämme koulutuksia Excelin käytön tehostamisesta, markkinoinnin aloittamisesta pienyrityksessä, yritystoiminnan aloittamisesta ja muista aiheista MS Officeen, B2B markkinointiin ja yritystoimintaan liittyen.

Teemme toimeksiannot käytännönläheisesti ja suoraviivaisesti asiakkaan todellisiin tarpeisiin vastaten. Olemme pieni ja ketterä tekijä, joka verkostonsa kanssa pystyy isoihinkin projekteihin.

Yrittäjän oikopolut

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!