• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Tuotteet

Sepontytär Oy

  • Muualla luokittelematon koulutus
  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Raahen Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Kuusikontie 13a
92150 RAAHE
p. +358500580921
m. +358500580921
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Mahdollisuus olla innostunut ja innostaa, tyydyttää omaa uteliaisuutta ja herättää sitä muissa sekä oivaltaa ja oivalluttaa muita ovat minulle merkittävä henkilökohtaisen hyvinvoinnin lähde.

Näistä intohimoista; innostuksesta, uteliaisuudesta ja oivalluksista syntyi Sepontytär - yrityksesi osaava ja luotettava kumppani työhyvinvoinnin kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.

Yrityskohtainen työhyvinvointisuunnitelma voi sisältää:

- lakisääteisten asioiden tarkistuslista

- käytettävien mittareiden valinta

- työhyvinvointikartoitus ja kyselytulosten analysointi

- tuloksiin perustuva tyhy-toimenpidesuunnitelma (esim. 1-3 vuotta)

Työhyvinvointipäivät, työyhteisövalmennus (luennot ja työpajat) ja muut työkykyä ja työhyvinvointia edistävät toimenpiteet sovitaan aina asiakaskohtaisesti.

Ratkaisukeskeinen työnohjaus toimii apuna mm. muutostilanteessa. Työnohjaus on työhön ja työyhteisöön liittyvien kysymysten ja kokemusten tarkastelua ja jäsentämistä koulutetun työnohjaajan avulla yksin tai ryhmässä. Tavoitteena on tarkastella erilaisia työssä ilmeneviä haasteellisiakin tilanteita ja etsiä työnohjaajan ohjauksella niihin ratkaisuvaihtoehtoja tukien samalla ammatillista kehittymistä.

Laki velvoittaa työnantajan tarttumaan työyhteisön ristiriitoihin. Konfliktiksi äityvän kiistan hinta voi olla työyhteisön hyvinvoinnin hiipuminen, joka aiheuttaa sairauspoissaoloja, ennenaikaisia eläköitymisiä ja tuottavuuden laskua. Ratkaisukeskeinen työyhteisösovittelu on tutkitusti toimiva prosessi työyhteisön konfliktien ratkaisemiseksi.

Ota yhteyttä ja sovi veloitukseton konsultaatio Sinun yrityksesi työyhteisön parhaaksi.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!