Tuotteet

01510 VANTAA

VALOKUVAAMO LAURI

perinteitä kunnioittaen, pilke silmäkulmassa

Laadukas studio Vantaan Pyhän Laurin kirkon pihapiirissä, vuosikymmenten perinteet.

Meiltä saat haluamasi kuvat helposti ja mutkattomasti, olipa sitten kyseessä perhejuhla tai yrityksesi kotisivujen kuvittaminen. Tuusulantien ja Kehä 3:n kainalossa sijaitsevaan Helsingin Pitäjän kirkonkylään on helppo tulla kaikista ilmansuunnista ja ilmaista pysäköintitilaa riittää.

Vieressä on monipuolinen kirkkopuiston kuvausmiljöö vanhoine rakennuksineen ja maalaismaisemineen. Liikkuvalla studiokalustolla voimme kuvata myös sinun toivomassasi paikassa: esimerkiksi yrityksenne henkilö- ja tuotekuvat vähällä vaivalla toimitiloissanne!