Suomen Teknologiatieto Oy / Clavis Consulting

• Pirkanmaan Yrittäjät ry, Valkeakosken Yrittäjät ry

Helkavuorenranta 34
37720 RITVALA

Suomen Teknologiatieto Oy omistaa aputoiminimen Clavis Consulting. Rakennusalan asiantuntija DI Kari Immonen tekee rakennusalan konsultointia, koulutusta, suunnittelu ja valvontaa. Kokemusvuosia on kertunut lähes viisikymmentä.

Suomen Teknologiatiedon Aputoiminimellä ClavisC laulaja Kati Huvi esiintyy yksityistilaisuuksissa sekä yritysten ja yhdistysten juhlissa. Hänellä on myös vuosittain joitain yleisölle avoimia konsertteja. Ohjelmistossa on paljon 50-60 -lukujen lauluja. Tilaajan toiveet huomioiden myös uudempaa musiikkia. Säestäjinä pianisti Krister Ojanen ja usein myös viulisti Matleena Kinnanen. Tarvittaessa myös isompi bändi.