• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Tuotteet

Suomen Turvallisuusopisto Oy

Suomen Turvallisuusopisto Oy on työelämän koulutuksiin ja konsultointiin erikoistunut yhtiö.

  • Muualla luokittelematon koulutus
  • Kymen Yrittäjät ry, Kotkan Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 3 työntekijää

Yhteystiedot

Kyminlinnantie 6
48600 KOTKA
p. +358102318382
m. +358102318382
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Suomen Turvallisuusopisto Oy on vuonna 2012 perustettu koulutuspalveluihin ja konsultointiin erikoistunut yhtiö. Koulutuksen ja konsultoinnin lisäksi tarjoamme asiantuntijapalveluja mm. tekemällä asiakkaille turvallisuus- ja pelastussuunnitelmia sekä järjestämällä poistumisharjoituksia.

Laatu ja luotettavuus

Työn laadunhallinta on meille kaiken toiminnan peruskivi, josta emme missään olosuhteissa halua tinkiä. Suomen Turvallisuusopiston koulutus- ja asiantuntijapalveluja tuottavilla henkilöillä on ammattialan substanssiosaamisen lisäksi myös ammatillisen opettajan pedagogisia ja näyttötutkintomestaripätevyyksiä. Oman osaamisen lisäksi käytössämme on laaja asiantuntijaverkosto eri aloilta.

Mitä me teemme?

Järjestämme avoimia koulutustilaisuuksia ympäri Suomea. Näiden lisäksi teemme tilauskursseja asiakkaille tarvittaessa. Koulutuksen lisäksi myymme erilaisia turvallisuustuotteita asiakkaille, kuten ensiapuun ja paloturvallisuuteen liittyvää kalustoa. Suomen Turvallisuusopisto Oy:llä on Trafin myöntämä koulutuskeskuslupa, joka oikeuttaa kouluttamaan ammattipätevyyskoulutuksia.

Yrittäjän oikopolut

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!