• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Taiteilijakoti Villa Kokkonen

  • Esittävät taiteet
  • Uudenmaan Yrittäjät ry, Järvenpään Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 2 työntekijää

Yhteystiedot

Tuulimyllyntie 5
04400 JÄRVENPÄÄ
p. +358414326166
m. +358414326166
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Villa Kokkonen on ainoa arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema taiteilijakoti ja yksi Tuusulanjärven matkailualueen tutustumiskohteista. Mestart Oy vuokrasi 1.6.2009 Villa Kokkosen Järvenpään kaupungilta. Mestart Oy:n Elina Viitaila ja Antti A. Pesonen ovat luoneet Villa Kokkoseen ainutlaatuisen konseptin, jonka mukaisesti talo toimii Aalto-nähtävyytenä, museokorttikohteena ja konserttijärjestäjänä.

Talo on avoinna tilauksesta joka päivä vuoden ympäri järjestäen yksittäisille kävijöille ja ryhmille opastettuja kierroksia, konsertteja sekä yksityistilaisuuksia. Lisäksi Villa Kokkoseen pääsee tutustumaan yleisöopastuksilla, joita on eniten kesäaikaan.

Villa Kokkosen vetovoima matkailukohteena perustuu kolmen K:n eli konserttisalin, kaupan ja keittiön saumattomaan yhdistelmään. Mestart Oy:n tehtyä Villa Kokkosesta museokorttikohteen vuoden 2018 lopulla myös museokorttti tuo Villa Kokkoseen matkailijoita runsain määrin.

Mestart Oy:n aktiivinen toiminta sosiaalisessa mediassa tarkoittaa sitä, että Villa Kokkonen on esillä joka päivä Facebookissa ja Instagramissa.

Mestart Oy vastaa Villa Kokkosen kiinteistön päivittäisestä ylläpidosta ja huolehtii Järvenpään kaupungin museopalveluiden omistamasta irtaimistosta.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!