Terapia ja hyvinvointipalvelu Auroosa Oy

• Satakunnan Yrittäjät ry, Eurajoen Yrittäjät ry

Teollisuustie 20
29100 LUVIA

Auroosa Oy:n tarjoama palvelukokonaisuus on ai-

nutlaatuinen! Kauttamme saat terapia -ja hyvinvointipalveluiden lisäksi myös mm. sosiaali -ja terveydenhuollon palvelut, päihdepotilaiden kuntoutuspalvelut, työhyvinvoinnin asiantuntijapalvelut sekä paljon muuta. Auroosa Oy:n henkilökunta ja yhteistyökumppaniverkosto tuo ulottuvillenne suuren palvelukeskuksen edut ihmisläheisesti viihtyisässä maalaismaisessa toimintaympäristössä ihmistä ja yksilöllisyyttä kunnioittaen. Yhtenä erikoisuutena käytämme työssämme työvälineenä laajoihin tutkimuksiin perustuvaa eläinavusteista psykoterapiaa ja -toimintaa. Eläimemme ovat valittu tutkimuksiin perustuvan näytön perusteella. Tiloissamme asustaakin kolme sertifioitua terapia-alpakkaa, kaksi koulutettua terapiakoiraa sekä yksi terapiahevonen ja kaksi terapiaponia. Kaikki eläimemme ovat tehneet terapiatyötä aiemminkin.

Tervetuloa asiakkaaksi!