• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Timmeri Oy

  • Painamista ja julkaisemista edeltävät palvelut
  • Satakunnan Yrittäjät ry, Porin Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Päivärannantie 13
28330 PORI
p. +358505181671
m. +358505181671
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Timmeri Oy on Porilainen yritys. Yrityksen ja nimen taustalla ovat TIMo ja MERIna Honkasalo. Timmerin päätoimialaa on akvarelli-, sekatekniikka- ja öljyväritöiden painatusoikeuksien ja originaalien töiden myynti. Sekä erilaisten painotöiden suunnittelu ja valmistus pienistä tulostustöistä aina suurkuvatulosteisiin asti.

Timmerin omaan mallistoon kuuluu erilaisten painotuotteiden lisäksi kokoajan uudistuva Pori-Björneborg tuotesarja, joka sisältää erilaisia painotöitä, käyttöesineitä, lahjatavaroita ja asusteita. Valmistamme tilauksesta personoituja tuotteita yksityisille asiakkaille, liikelahjoja yrityksille sekä erilaisia varainhankintatuotteita koululuokille, urheiluseuroille, yhdistyksille ja järjestöille. Asiakkaiden käytettavissä on laaja kuvapankki Anne Karlssonin kuvituksia sekä Merina Honkasalon valokuvia ja tekstejä.

Timmerin tuotteiden suunnittelusta ja ideoinnista vastaa Merina yhdessä Timon kanssa. Kuvitukset tuotteissamme ovat pääasiassa kuvataiteilija, arkkitehti (SAFA) Anne Karlssonin käsialaa. Anne Karlssonin maalauksien taidokkaat värit ja niiden aiheet sekä niihin liittyvät Merina Honkasalon tekstit, tuovat lähelle ihmiselon koko kirjon. Kuvat ovat saaneet tarinan jo ennen maalausta ja ne elävät vielä pitkään uudenlaisissa, luovasti toteutetuissa muodoissa. Vahvat tunteet ovat luovassa työssä mukana. Suurimpana tunteena ILO! Suurperheen vanhempina meillä on kosketusta arjen suuriin iloihin ja suruihin. Lasten iloinen ja onnellinen elämänasenne sekä leikkimisen riemu siivittävät työtämme. Uudet aiheet ja ideat syntyvät usein yhteisissä hetkissä lastemme kanssa.

Kaikki tuotteemme ovat suomalaista laatutyötä - ILOLLA VALMISTETTU!

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!