• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

TK-Työkalutiimi Oy

  • Työkalujen valmistus
  • Päijät-Hämeen Yrittäjät ry, Hollolan Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 22 työntekijää

Yhteystiedot

Mursketie 10
15860 HOLLOLA
p. +358505862910;0505862912
m. +358505862910;0505862912
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Ruiskuvalumuottien ja muovituotteiden valmistus.

Muoviteollisuuden asiantuntija TK-Tiimin tekninen tietotaito, vahva materiaalituntemus sekä uusia uria aukova ajattelu ovat auttaneet asiakkaitamme menestymään lähes 40-vuoden ajan. TK-Tiimi valmistaa korkealaatuisia ruiskuvalumuotteja ja muovituotteita

mm. sähkö - ja elektroniikkatarviketeollisuuden, ajoneuvo-, ja urheiluvälinevalmistajien sekä rakennus- ja lääketeollisuuden tarpeisiin.

Pitkä kokemuksemme muottivalmistuksesta on hionut meistä myös tarkan ja erinomaisella konekannalla varustetun metallialan osaajan. Muovi- ja muottituotannon lisäksi toteutamme myös: Muottihuollot, tuotemittaukset, koneistuspalvelut mm. tarkkuuskoneistukset 3D-mallista, laserhitsaus, lankasahaus ja kipinätyöstö, sekä Robottitarttujien suunnittelun ja valmistuksen.

Kestäviä valintoja

Oikeat materiaalivalinnat ovat tärkeitä tuotteen elinkaarelle. Vaihtoehdot tuotteen elinkaaren jälkeiseen kierrätykseen, uusiokäyttöön tai hävittämiseen päätetään jo tuotteen materiaalia valittaessa. Tänä päivänä on jo saatavilla polymeerejä, jotka on valmistettu fossiilisten lähtöaineiden sijaan uusiutuvista luonnon raaka-aineista.

TK-Tiimi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valmistuttaa tuotteitaan ruiskuvalamalla mm. täysin uudentyyppisestä raaka-aineesta, joka tarjoaa käänteentekeviä parannuksia muovijäte- ja päästöongelmiin. Kyseessä on Sulapac-materiaali, joka on valmistettu ympäristöä säästävistä komponenteista, jotka ovat turvallisia niin ihmisille kuin ympäristöllekin.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!