• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Tmi Johanna Helppikangas

  • Kampaamo- ja kauneudenhoitopalvelut
  • Lapin Yrittäjät ry, Rovaniemen Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Rovakatu 16 L1
96100 ROVANIEMI
p. +358443437797
m. +358443437797
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Yritykseni on kauneushoitola Rovaniemen keskustassa. Tarjoamme kauneuden- ja ihonhoitoa kosmetologin ammattitutkinnon suorittaneen SKY-kosmetologin palvelemana.

Yrityksessä käytämme tarkkaan valittuja laadukkaita ammattikosmetiikkasarjoja sekä turvallisia laitehoitoja.

Vakaat ja tunnetut maailmanlaajuiset hoitosarjat tarjoavat uusinta uutta maailmalta.

Haluan lisätä täsmällistä, henkilökohtaista ja huolehtivaa tietämystä ihonhoidosta. Syventävät koulutukseni Suomessa ja ulkomailla ovat tehneet minusta asiantuntijan, joka pystyy monin tavoin ratkaisemaan ihon haasteita kuten ikääntymismuutoksia, arpia, epäpuhtauksia jne. Jatkuva kouluttautuminen on minulle intohimo ja haluan tarjota asiakkailleni parhaan tietämyksen käyttämistäni tuotteista ja laitteista hoidon yhteydessä.

Ammattimainen työskentelyni koostuu monipuolisesta hoitolaitevalikoimasta, joissa on markkinoiden uusin tekniikka, sekä klassisista hoidoista joilla hemmottelen asiakkaaltani heidän kiireen keskellä. Myymäläni laaja ammattikosmetiikan sekä mineraalimeikkien valikoima palvelee tarjoten ammattitason hoitotuotteet kotikäyttöön-henkilökohtaisen opastuksen kera.

Haluan tuoda Rovaniemelle modernin ja rauhallisen kauneushoitolan jonka ammattitaitoisen ja jatkuvasti kouluttautuvan SKY-Kosmetologin luona asiakkaalla on turvallinen olla hoidossa.

lisätietoja yrityksen palveluista löytyy sivuilta www.nordicblush.com

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!