TOK Ravintolat Oy / Ravintola Sahrami

• Etelä-Karjalan Yrittäjät ry, Savitaipaleen Yrittäjät ry

Torikatu 5
54800 SAVITAIPALE

Ravintola Sahrami on Savitaipaleen kuntakeskuksessa toimiva ruoka-, seurustelu- ja viihderavintola. Erityisesti hyvästä ruoasta olemme tunnettuja koko maakunnassa. Päivittäin tarjoamme lounasta noutopöydästä ja joka päivä on tarjolla vähintään kaksi lämminruokavaihtoehtoa sekä runsas salaattipöytä ja alkukeitto. Jälkiruokapöydässä on myös kahvin ja teen lisäksi kaksi tai kolme vaihtoehtoa palan painikkeeksi.

Ravintolassa on jatkoaika pe-la klo 03. Viikonloppuisin Dj sekä karaoke ja myös bändejä on esiintymässä n, kerran kuukaudessa. Sahramissa on myös mahdollista järjestää erilaisia tilaisuuksia esim, perhejuhlia, kokouksia, yritysjuhlia, pikkujouluja jne.

Kaksi kabinettiamme (34 + 40 asp,) on mahdollista yhdistää tai erikseen varattavissa myös pienemmille ryhmille. Myös koko ravintolan varaaminen esim, pikkujouluaikaan on mahdollista. Tilaa ruokailuun on n. 120 hengelle.