• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Triacle Oy

  • Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
  • Savon Yrittäjät ry, Lapinlahden Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Kestiläntie 3
73100 LAPINLAHTI
p. +358405200154
m. +358405200154
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Olemme kokenut alihankintaan ja asiantuntijapalveluihin keskittynyt asiantuntijaryhmä. Käytämme hyväksemme uusimpia teknologioita ja menetelmiä asiakkaidemme eduksi. Alamme teknologia ja välineet elävät jatkuvasti, joten analysoimme markkinoille kehitettyjä tuotteita ja päättelemme, ovatko ne asiakkaidemme tarpeisiin käyttökelpoisia. Rakennamme innovatiivisia ja toimivia ohjelmistoratkaisuja, jotka tukevat asiakkaittemme liiketoimintajärjestelmiä. Toimeksiannot ovat usein teknisesti hyvin vaativia ja asiakkaille sekä taloudellisesti että toiminnallisesti erittäin merkityksellisiä.

Olemme kehittäneet innovatiivisen Juuduu -pilvipalveluperheen, johon kuuluu sisällönhallinan ratkaisu kotisivujen kehittämiseen ja tiedottamiseen, biljarditurnausten tulostenhallintaan sekä yritysten laskutukseen.

Olemme erikoistuneet sähköisen liiketoiminnan eri ympäristöihin, pilvipalveluihin ja responsiiviseen suunnitteluun. Näiden lisäksi palveluihimme kuuluvat arkkitehtuurisuunnittelu ja -toteutus, ohjelmistosuunnittelu, ohjelmistotuotanto, tietokantojen suunnittelu, toteutus ja hallinta, integraatioratkaisut, sähköinen liiketoimintasuunnittelu, graafinen- ja käytettävyyssuunnittelu, testausmenetelmät ja käyttöönottosuunnittelu sekä sosiaalisen median markkinointiratkaisut.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!