• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Tupahoiva Oy

  • Vanhusten ja vammaisten asumispalvelut
  • Pirkanmaan Yrittäjät ry, Vammalan Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 16 työntekijää

Yhteystiedot

Personkatu 10
38210 SASTAMALA
p. +358505275747
m. +358505275747
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Tarjoamme ihmisläheistä huolenpitoa muistisairaille ihmisille. Tupahoiva on asukkailleen koti ja siksi toimintamme lähtee asukkaista ja heidän tarpeistaan.

Tupahoiva on koti 16 muistisairaalle. Ympäristömme on asukkaille turvallinen paikka asua ja elää. Toimintamme lähtee asukkaidemme tarpeista. Jokaisella asukkaalla on oma huone, joka on sisustettu henkilökohtaisilla tavaroilla. Huoneissa on omat WC- ja suihkutilat. Yhteisiä tiloja ovat olohuone, ruokailutila, keittiö sekä sauna. Piha-alueellamme on terapiapuutarha, jossa on keinuja ja istuinryhmiä.

Päivärytmi seuraa asukkaiden rytmiä, emmekä ajoita toimintoja kellon mukaan. Olohuoneessa viihdytään yhdessä, sillä sosiaalisuus pitää asukkaidemme mielen virkeänä.

Oma emäntämme valmistaa keittiössämme maittavaa kotiruokaa.

Hoitohenkilökuntaamme kuuluu sairaanhoitaja, muistisairaiden hoivaan sitoutuneet lähihoitajat sekä asukkaiden arkeen osallistuva talon johtaja. Lisäksi talossa on myös oppisopimusta suorittavat lähihoitaja ja koti-ja puhdistuspalvelutyöntekijä. Talossamme on oma emäntä, jonka ravitsevista ruuista talon väki ja vieraatkin saavat nauttia.

Henkilöstömme saa käyttää ammattiosaamistaan talossamme kokonaisvaltaisesti. Tavoitteenamme on, että koko henkilöstö käy Suomen Kinestetiikka yhdistys ry:n kinestetiikan peruskurssin. Täydennyskoulutuksiin henkilökuntamme osallistuu säännöllisesti. Uskomme, että monipuolinen työnkuva näkyy työssä jaksamisena ja iloisissa ilmeissä.

Olemme sitoutuneita jatkuvaan itsemme kouluttamiseen. Teemme tiivistä yhteistyötä sosiaalialan oppilaitosten kanssa tarjoten usein alan opiskelijoille oppisopimus- tai työssäoppimispaikkoja.

Ulkoilu kuuluu päiviimme lähes säällä kuin säällä. Tuttu hoitaja ulkoilee asukkaiden kanssa säännöllisesti. Uskomme, että aktiivisuus tuo virkeyttä ja auttaa osaltaan muistisairaan asukkaan arkea.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!