• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Vahanen Environment Oy

  • Insinööripalvelut ja niihin liittyvä tekninen konsultointi
  • Pääkaupunkiseudun Yrittäjät ry Espoo, Espoon Yrittäjät ry.
  • Yrityksen koko: 24 työntekijää

Yhteystiedot

Linnoitustie 5
02600 ESPOO
p. +358405726161
m. +358405726161
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Rakennetulla ympäristöllä on suuri vaikutus ympäristöön, ilmastoon ja energiankulutukseen - tämä tosiasia on myös muuttamassa nopeasti koko rakennus- ja kiinteistöalaa. Meidän tulee pystyä tuottamaan ympäristön kannalta parempia rakennuksia ja kaupunkeja sekä parantamaan merkittävästi olemassa olevia yhdyskuntia ja niiden rakennuksia. Onnistuaksemme tässä meidän on kehitettävä uusia ja innovatiivisia toiminnallisia ja teknisiä ratkaisuja.

Vahasella panostetaan elinkaari- ja ympäristöosaamiseen. Teemme tämän kehittämällä uusia palveluja ja viemällä ympäristönäkökohdat kaikkeen toimintaamme. Ympäristö- ja energiapalveluissa kehitämme työkaluja asiakkaidemme eri tarpeisiin, aina strategisten vaihtoehtojen arvioimisesta suunnittelun ja toteutuksen kautta käytönaikaisiin toimenpiteisiin.

Käytännön työssä ympäristöasiantuntijamme analysoivat ympäristön tilaa. Teemme vaurioiden korjaussuunnitelmia, arvioimme maaperän ja rakennusten ympäristölaatua eri menetelmin sekä toimimme sertifiointi- ja kunnostushankkeiden ohjaajina sekä sertifiointiprosessien asiantuntijoina.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!